Översättaren fälls i barnporrmål

Den 37-årige mannen från Uppsala län fälldes i juni förra året av tingsrätten i Uppsala. Han överklagade till hovrätten som nu korrigerar tingsrättens beslut, men ändå fäller mannen för ringa barnpornografibrott. (DN)

Det är okej att rita bilder med våld, tortyr, sadism, våldtäkt etc, man tar ett vitt papper och en penna och ritar något ur fantasin, något man tänker på. Vem ska bedöma vad man har ritat, det är konst!!! Tecknade serier är konst. Att förbjuda barnporr är tveksamt eftersom det inte är barnporren som är det ”riktiga” brottet, utan det kan vara människohandel, koppleri, våldtäkt, sex med minderårig etc. Men att förbjudna tecknade serier är absolut inte försvarbart, det är helt absurt.

Barnporr låter mycket snuskigt och förbjudet, så många sätter sig nog inte in i vad man menar med det, hur man definerar det. En bild på ett naket barn? En tecknad bild på ett naket barn? Två tonåringar som har sex? En tonåring som mejlar en naken bild på sig själv till sin kille? En tecknad bild på en naken tonåring? En tecknad bild? Kom igen!!!

Vad är det med sex som är så farligt. Är det på grund av kristendomen som vi fått för oss att sex, lust, striptease, prostitution och porr är smutsigt. Har vi blivit påverkade av de frikyrkliga moralisterna i USA som inte tror på evolitionen och Darwin. Våld är helt okej att visa på TV men inte sex och nakenhet. Barn ska självklart inte utnyttjas och att våldföra sig sexuellt på någon är förfärligt, barn som vuxen.

Det är absurt att vi i Sverige har en sådan oliberal och konservativ regering som bara tittar mellan fingrarna medan sådana här populistiska lagar röstas igenom. De är så bekväma i sina mjuka soffor i regeringskansliet att de bara rycker på axlarna när blogosfären rasar. Internet är för effektivt, budskapet går fram men det skapar ingen negativ effekt, det behövs inga kravallpoliser, trafiken flyter på som vanligt, nyheterna har inget att rapportera.

Annonser

Om fribonde

Jag skriver vad jag vill, när jag vill, om jag vill...
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s