Jag eftersträvar inte att den stora massan ska läsa min blogg

Jag har skrivit en del om Littorin, Anna 30, jämställdhet, prostitution, Beatrice Ask m.m, och det genererar ju rätt många Google träffar de senaste dagarna. Men jag förstår om få vill länka hit eller kommentera vad jag skrivit för jag har kanske ganska extrema anarkokapitalistiska åsikter som kanske inte riktigt hör hemma hos mer respektabla och rumsrena bloggare. Men det är okej, jag arbetar helst bakom kulisserna, kanske kan jag så ett frö eller kanske bara skapa möjligheten för de rätta förutsättningarna för att så ett frö…

Rom byggdes inte på en natt

Men jag eftersträvar inte att den stora massan ska läsa min blogg, de skulle fastna i detaljer och inte se filosofin bakom. De ser inte skogen, alla träden är i vägen. De skulle missförstå.

Och även om jag själv politiskt strävar efter total frihet och oberoende så är jag tillräckligt ödmjuk att förstå socialismens godhjärtade ideologier och dess nackdelar och behovet av att kapitalistiskt system och även dess brister. Om politiker i Sverige skulle ha en högre utbildningsnivå skulle de kunna komma upp ur sandlådan och diskutera de stora frågorna ur ett mer nyanserat perspektiv.

Annonser

Om fribonde

Jag skriver vad jag vill, när jag vill, om jag vill...
Det här inlägget postades i politik, samhälle. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s