Finns ”Anna”? (littorinaffären)

Finns egentligen ”Anna, 30: Jag sålde sex till Littorin” eller har hon uppfunnits av Aftonbladet? Eller är det en politisk smutskastning som ligger bakom publiceringen av dessa uppgifter? Varför väntade hon 4år innan hon gick ut med uppgifterna, lagom till innan valet? De skrev i en artikel att de har jobbat med storyn ett tag. Så ja, de har hållit på detta för att strategiskt kunna köra den nära valet. I 3 veckor har de sedan finputsat historien.

Brottet, om det skett, är preskriberat. Det innebär att det aldrig blir prövat i domstol. Så ord kommer att stå mot ord. Det visste Aftonbladet när de drog igång det här. Vare sig Littorin är skyldig eller ej kommer aldrig en dom att falla i domstol. Men Aftonbladet har sett till att folkets dom har fallit över familjen Littorin, inklusive hans barn. Aftonbladet borde skämmas!

”Deras syfte från början var redan uppfyllt, de hade fått en minister att avgå. Varför dessutom förnedra och anklaga en försvarslös person ytterligare. När blev Aftonhoran rättsväsendets förlängda arm för preskiberade brott.” (Lalajlaj)

”Enligt min källa på TV4 så ville inte aftonbladet att horan ”Anna” skulle medverka i TV4, bli intervjuad oavsett det blev anonymt, pixlat eller med manipulerad röst. så man kan ju undra varför aftonbladet är så hemliga och håller inne på infon. Aftonbladet kan med all säkerhet inte leverera någon ”Anna” eftersom hon är en bluff.” (flashback)

En ny vändning i denna historia: ”Hans Viklund är knappast den som inte ger igen, om man får tro tråden om bedragaren Viklund på FB. Det är en person som har motiv att smutskasta Littorin. Ekonomiskt utblottad (?) har han även intresse av att hans nya sambo, dvs Littorins ex, vinner vårdnadstvisten. Samt stämningen på 1,8 miljoner.” (Batuta, skvallertråden om Littorin)

”Anna” har inga som helst skäl än ekonomiska att gå ut med en sån här grej, om hon har ett nytt liv och ett hyfsat jobb så riskerar man inte sin ”nya identitet” om man inte blir hotad eller kompenserad på något sätt.

”Anna” har sparat kundregistret under 4år trots att hon försökt att lägga det livet bakom sig, vad var anledningen till att spara sådant? Kanske som utpressningsmaterial….

”På eventuella skattebrott som hon förmodligen begått är det 5års preskriptionstid på efter deklarationen lämnats in, dvs öppet till 2011. Och detta om det är ringa skattebrott, undra om skatteverket kan begära ut hennes namn för att undersöka hur mycket pengar hon undanhållit skattemyndigheten. Har man kundregister drar man nog in mycket pengar.” Svar: Horor har inte skattepliktig verksamhet. Den enda grupp personer som tjänar pengar som åtlyder skattefrihet. Det finns horor som försökt att ansöka om f-skatt men fått avslag av samma skäl.

Enligt Aftonbladet vill Anna inte bli inblandad i någon brottsutredning och ”tycker det är synd att hans familj drabbas av anklagelserna” men samtidigt borde hon veta att brottet är preskriberat efter så lång tid och det inte kommer att bli någon brottsutredning. Skumt, mycket skumt…

Några fakta:
Prostituerad under namnet Anna (kan vara påhittat av AB), annonser på ett flertal sexsajter under 2006
Har idag bra jobb och bor någonstans i mellersta Sverige
Har fått/får terapi pga sitt tidigare extraknäck
En mullig kvinna av medellängd med axellångt brunt hår
Ca 30-35år gammal idag, möjligtvis utannonserad att vara 20-26år för 4 år sedan
Annas taxa var 2000kr för drygt två timmar (Alltså 1000kr/tim, marknadspriset ligger på ca 2000-2500kr/tim, även 2006)
Enligt ”experter” så fanns ingen ”Anna” enligt ovanstående uppgifter utannonserad under 2006
Aftonbladets vinkling på avslöjandet är naturligtvis politiskt

Folk som köper sex gör väl oftast inte det en enda gång i sitt liv? Dyker det inte upp fler horor snart som Littorin köpt sex av så betyder det att han med stor sannolikhet är oskyldig..

Mer fakta publiceras här allt eftersom…förr eller senare kan den riktiga ”Anna” identifieras

Så skriver andra om detta i bloggar och forum:

Littorinaffärens vinnare (OBS! Mycket läsvärt)

Alvarligt

Nohra4you

Sexwork.net

Källor:
Flashback

DN

Aftonbladet

Annonser

Om fribonde

Jag skriver vad jag vill, när jag vill, om jag vill...
Det här inlägget postades i media, politik, usel journalistik. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s