Anna 30, Betalflicka

Att det finns en lag som gör ena parten i en överenskommelse skyldig till brott medan det är ”synd om” den andra i det här fallet kvinnan är mycket märkligt (Andra EU länders syn på prostitution). Man kan förstå uppkomsten av en sådan lag eftersom man genom införandet inte ville göra det ännu värre för de prostituerade kvinnorna. Men männen kan aldrig vara offer?

Detta sammanfattar den allmänna kvinnliga åsikten: ”De som prostituerar sig av fri vilja och njuter av det kan man aldrig kalla offer. Större delen av de prostituerade är det dock ofrivilligt och njuter inte alls, det är dem jag kallar offer. Skulle vi legalisera den skulle det bara innebära fler offer, säkerligen skulle marknaden till största delen fortfarande vara svart, det blir socialt accepterat vilket knappast främjar jämställdheten.”

Men varför klumpa ihop frivillig och ofrivillig prostitution bara för att någon tycker att större delen skulle vara ofrivillig? Koppleri och människohandel är och ska vara olagligt, det är självklart men att  det finns en lag som begränsar vad jag får göra med min egen kropp är inte lika självklart. Kan det möjligen vara så att det finns ett politisk bias mot att göra alla frågor till jämställdhetsfrågor (Läs premiera kvinnor) . Det är patetiskt, men letar man efter någon som man redan tror sig veta så hittar man vad man söker. Frågan är hur man gör sig av med sitt bias, ödmjukhet kanske är ett första steg. Jag skulle vilja jämföra feminismen med robotkrigarna i den första nya Star Wars filmen (urusel film) som alla styrdes centralt och var totalt synkroniserade. Det enda sättet att stoppa dem var genom att stänga av dem centralt. På samma sätt kan man kanske inte stänga av men kanske omprogrammera dem centralt och vips så tycker alla något annat, men det skulle kräva att t ex ledaren för feministpartiet skulle gå ut med att feminismen har uppnått det de en gång ville och fortsatt kamp leder till ojämställdhet på den andra sidan (männen). Men det lär aldrig hända.

Det måste bli ett slut på den här häxjakten svensk media och rättsväsende driver mot män. I det här fallet är Littorin ett offer eftersom han pga han uppsökte Anna pga av sina personliga problem. (EDIT: Pga oskuldspresumtionen är Littorin oskyldig tills motsatsen är bevisad, därför måste jag anta att han INTE uppsökte den påstådda Anna, det finns mycket som tyder på att det hela är en BLUFF också) Fanns det någon hallick som tvingade Anna till prostitution eller valde hon det självmant?

Lagen är motsägesefull i sig själv och man kan hävda att Anna gör sig skyldig till uppvigling eller brottsprovokation. Uppvigling innebär i svensk rätt att i ord eller skrift uppmana andra till brott eller ohörsamhet. Kan det vara lagligt för svenska kvinnor att uppmana män till brott genom att annonsera olagliga tjänster? Men enligt skatteverket och en dom år 2007 är prostitution en förvärvsaktivitet som är skattepliktig

Sedan kan man fråga sig om kriminaliseringen av prostitution inte är ett hastverk av moralistiska feminister och mesiga manliga politiker som inte vågar säga emot. Kriminaliteten runt prostitution lär knappast minska pga av detta och idag kan man bara åka över bron till Köpenhamn. I Holland däremot har en helt annan syn på prostitution, där är det en stolthet och red light district är en turistattraktion. Hur lång tid tar det att flyga till Köpenhamn eller Amsterdam? Är inte det egentliga problemet med kriminaliseringen av prostitution i Sverige ett miljöproblem (pga av sex utomlands). Bea Asks förslag att införa svensk lag över hela världen är det dummaste, det dummaste…

Vad gör en sexuellt frustrerad man i 40-50 års åldern som till varje pris måste ha sex på kort varsel men hittar ingen kvinna som ställer upp gratis? Samhället tycks säga ”lås in honom”…

Varför är det ”smutsigt” att sälja och köpa sex? Är det ”smutsigt att runka och titta på porrfilm”, Är porrstjärnor ”smutsiga”….är onenightstand ”smutsigt”?….ta en funderare om ni inte egentligen anser att sex är smutsigt och skamligt…Men kanske är det just det som är upphetsande, skammen att göra något förbjudet och smutsigt? Ska sex vara smutsigt för att maximera njutningen?

Hypotes 1.) En VD´n på välkänt multinationellt bolag drömmer innerst inne av att bli sadistiskt dominerad och förnedrad av sin kvinnliga kollega.

Hypotes 2.) En moralistisk feminist drömmer inners inne om att bli sadistiskt dominerad och förnedrad av sin manliga kollega.

Vem av ovanstående personer kommer leva ut sina fantasier? Troligtvis INTE feministen eftersom kvinnor är så sexuellt förtryckta att kvinnliga sexfantasier anses så skamliga att det skulle vara fruktansvärt om de kom ut.

VD’n därimot kan besöka en porrklubb utomlands och träffa någon kvinnlig dominatrix som mot betalning kommer förnedra och misshandla honom…vilket han drömmer om. Jag hör moralisten argt men tyst väsa: ”Snuskhummer”

Annonser

Om fribonde

Jag skriver vad jag vill, när jag vill, om jag vill...
Det här inlägget postades i löjliga lagar, media, politik, samhälle, usel journalistik och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s