SVT, Aftonbladet och TV4as Politiska Propaganda

SVTs och Aftonbladets kärnfrågor som kanaliseras ut till folket. Ett annat sätt att se på det är: ”Detta är vad vi som politiskt oberoende journalister anser att ni ska tycka:”

Moderaterna är rikemansslynglar – Sossarna, miljöpartiet och VP är goda och sympatiska. Om sossarna vinner valet ska partiledaren tilltalas ”Statsministern”, i annat fall tänker vi inte krypa.

SD är rasistiska högerextremister och onda

Monarki är odemokratiskt och 50% av Sveriges befolkning är republikaner. Kungabarnen festar loss med andra rikemansslynglar på Stureplan för våra skattepengar (avundsjuka ger tittarsiffror) http://juliaskott.wordpress.com/2010/05/18/dagens-t-shirt-24/

Det är ansvarfullt att betala skatt för det går till de sjuka och svaga, och de rika borde klämmas åt extra mycket (tycker Nisse i Hökarängen)

Invandrarpolitikens baksida ska döljas och det är synd om invandrarbarnen som tvingas leva i Rinkeby och Rosengård där de har dåliga förebilder ”We shall overcome…”

Sverige är ett invandrarvänligt och ojämställt land, motsatta åsikter sopas under mattan.

Genom olika bidrag ökar man sysselsättningen i Sverige. Det är synd om arbetslösa och bidragsberoende och allt är borgarnas fel.

Rökning och alkohol tar vi inte ställning till (Mona och många andra partikamrater röker ju), bara när det gäller ungdomar är det osympatiskt.

Bilister är i grunden onda miljöbovar som kör för fort och de ska klämmas åt men det kan vi inte säga på TV för många tittare kör bil.

Båtlivet består av fulla tonåringar i Sandhamn som kör för fort, rikemansslynglarna i Sandhamn som får bära ansvaret för alla ensamma fulla fiskare som drunknar när de ramlar av båten när de ska pissa.

Cyklister kör också för fort och mot rött..men det är miljövänligt så då är det okej att de bryter lite mot lagen. Nej förresten inte efter veckans olycka, det ät inte okej längre.

Fotgängare och barnvagnar har alltid företräde oavsett rådande trafikregler. Nobody mess with a mother and baby. punkt slut. Det är sant, när jag varit ute med syrrans barnvagn plöjer vi oss bokstavligen fram genom folkmassorna, folk kastar sig åt sidorna flera meter framför av rädsla att för att bli påkörda. Kommer det en bil är det inte lika bråttom att flytta sig…cyklister ligger någonstans mittemellan…

Singelmamman är normen inte kärnfamiljen. Det är det man ska eftersträva. Ni män som funderar på att skilja er, gör det. Att bli singelmamma är som att få jackpott.

Trevliga killar är mjukisar som Mark Levengood och Kristian Luuk.

Homosexualitet är okej i dagens SVT, men inga kyssar/hångel det accepterar inte Nisse i Bandhagen som tittar på fotboll och ishockey

Sexköpare eller så kallade torskar är snuskgubbar men det är synd om de prostituerade som alltid blir utnyttjade. Antagligen hade de en tråkig barndom.

Pedofiler och andra snuskgubbar förtjänar dödsstraff. Det är okej om några oskyldiga stryker med och alla andra möjliga negativa konsekvenser sopas under mattan.

Så för de som är vilse i den politiska djungeln och inte klarar av att tänka själv här har ni vad som är politiskt korrekt och om ni tycker så här så är risken liten att ni skulle behöva försvara er åsikt i dagens Sverige.

(intressant att ordet ”rikemansslynglarna” är ett ord medan ”fattigjon” inte är ett okej ord enligt den här sidans stavningskontroll….)

Annonser

Om fribonde

Jag skriver vad jag vill, när jag vill, om jag vill...
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s