Demokrati, politisk korrekthet och den tänkande människan

Åsiktsfrihet vare sig den är politiskt korrekt eller inte är en rättighet som ständigt måste försvaras. Information är makt och idag har media den makten, men allteftersom informationsflödet styrs över till internet finns det starka krafter som vill reglera vad som publicaras och därmed bibehålla makten över ”the small people” eller ”Nisse i Hökarängen”.

Klubbekriget var Sveriges genom tidernas största bondeuppror och var ett resultat av ”det ledande kulturskiktets” förtryck mot de fria men gästvänliga bönderna i Österbotten. Historien upprepar sig och idag är det media, banker och politiker som är det nya hotet mot den fria självtänkande individen.

Media bestämmer vad som är politiskt korrekt (vad folk ska tycka)

Bankerna styr världekonomin

Politiker använder vinklad statistik och politisk korrekthet för att få mandat

Men samtidigt är politikerna de som är minst partiska så länge det inte handlar om känsliga frågor där de kan tappa röster om de uttalar sig politiskt inkorrekt. Känsliga frågor eller frågor med bara en politiskt korrekt åsikt är t ex invandring, religion, främlingsfientlighet, feminism, sexköp, strippklubbar, porrindustrin, alkohol, rökning, sexualitet,  miljön, hastighetsbegränsningar, och PK-maffian mfl..

Känsliga frågor undviks totalt medan frågor med bara en politiskt korrekt åsikt används till att höja skatter och stifta nya lagar som skulle vara svåra att få mandat för om inte den där rädslan för att ha ”fel åsikt” skulle finnas. Tex nya promillegränsen för båtar, säkerhetsbältestvång, rökförbud på krogen, varningstext på cigarettpaket, sexköplagen, extra polisbevakning av porrklubbar, vargjakten, moskébyggen….listan är lång.

Men hur kommer det sig att man är så ivrig att stifta nya lagar inom områden där det inte finns något motstånd (eller någon som vågar göra motstånd)? Vill politiker verkligen leva i ett samhälle där vi har sexfiliga motorvägar med trettiobegränsning och gupp, o.1 promillegräns för att gå fortare än 5km/h, körkort för 3åringar att framföra en trehjuling på inhägnat område, inopererad GPS och promillemätare som är uppkopplad till polisens DNA register, nolltolerans för att uttrycka sig antifeministiskt, total övervakning av all internettrafik, automatiskt P bötersystem kopplat till bilens GPS system, varningtext och 18års åldersgräns på socker, förbud av extremsporter (hög skaderisk) och alla motorsporter (dåligt för miljön), internettrafiken omfattas av offentlighetsprincipen….m.m m.m

Var drar vi gränsen? Men frågar är vem som vågar dra gränsen i vårt ”demokratiska” system……resultatet är att förr eller senare så kollapsar systemet inte eftersom vi svenskar har fått nog (det är vi för toleranta och hjärntvättade för) utan för att den absoluta makt som de makthavande får blir så stor att de tappar verklighetsuppfattningen och låser sig fast i gamla ideologier och världsbilder.

Annonser

Om fribonde

Jag skriver vad jag vill, när jag vill, om jag vill...
Det här inlägget postades i politik. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s